KANIZSAI MUSTÁR

   A Kanizsai Mustár gyommagot nem tartalmaz eltérően más, kommersz mustárokhoz képest.


Aszaltszilvás Kanizsai Mustár (ÚJ):

Az aszlt szilva jótékony hatásai: koleszterincsökkentő; veseműködést serkentő; antioxidáns; emésztési zavarok ellen. Az aszalt szilva jótékony hatásaiból csak néhányat soroltunk fel, hiszen még megannyi hatása ismert. A szilva édeskés íze és a mustár savas ízével kivállóan egészitik ki egymást.
Téli időszkban kiválló az ételek ízesítésére.



Csemege és Csípős Magos Kanizsai Mustár:

A mustár sokoldalú élettani hatását növeli a magok jelenléte, melyben az illóolajok, aromák, nyomelemek teljesebben jelen vannak. A magok biztosítják a mustár nyers és eredeti ízvilágának élményét. A Csípős Magos Mustár tökéletes ízét tetőzi a pikáns csípős zamattal
Kolbászok, sültek, főtt húsok, virslik mellé és pácolásra is kiválóan alkalmas.


Fokhagymás Kanizsai Mustár:

Fokhagymás Kanizsai MustárA fokhagyma szív és érrendszeri jótékony hatása, a kórokozók elleni védelemben nyújtott segítsége mellett emésztést elősegítő hatási is ismertek.
Marha és vad ételekhez, pácoláshoz ajánljuk




Tárkonyos Kanizsai Mustár:

Tárkonyos Kanizsai MustárA tárkony nem csak ízletessé teszi a mustárt, de jótékony hatásait is fokozza. Tárkonyt alkalmazzák: az emésztés elősegítésére, enyhe nyugtatóként és szívbetegségek megelőzésére.
Vörös Húsokhoz, tejfölös és majonézes ételekhez ajánljuk.




Medvehagymás Kanizsai Mustár:

Medvehagymás Kanizsai MustárA medvehagyma vérnyomás és vérzsír csökkentő hatása jól ismert, melyek mellett idült köhögésre is jó, valamint emésztést javító hatása van.
Húsokhoz, pástétomokhoz, zöldségekhez, salátákhoz ajánljuk.




Erdész Kanizsai Mustár:

Erdész Kanizsai MustárA természetes ízeket idézi az erdei gombáknak köszönhetően. Főként vargányát tartalmaz, melynek jellegzetes íze mellett a külön megválogatott fűszerek adják az Erdész Kanizsai Mustár különleges aromáját.
A természetes ízek kedvelőinek ajánljuk.



Diabetikus Kanizsai Mustár:

Diabetikus Kanizsai MustárA cukor káros hatásait kiküszöbölendően xilit-et használtunk a diabetikus mustárunk előállításához
A nyírfacukor (xilit) - nek igen alacsony a glikémiás indexe („felszívódási együttható”), ezért a vércukor-szintet stabilizálja, egyenletesen alacsonyan tartja, így a cukorbetegeknek kifejezetten hasznosnak minősül.

A diabetikus termékünk 20 %-os felárat tartalmaz! Csak 200 g-os kiszerelésben kerül forgalomba.
Nem csak cukorbetegeknek ajánljuk!